Publisert

ageLOC – hva gjør produktene EGENTLIG?

Det er mye forskerforklaringer på høyt nivå som ikke er så enkelt å forstå! Jeg har ikke så lett for å skjønne slikt, og trenger da å få det inn med enkle ord og bildeforklaringer slik man gjør til barn 😉

Her er en forklaring fra min «mentor» i Nu Skin, og arrester meg derfor gjerne om jeg har misforstått noe!

ageLOC er den første hudpleieserien i verden som er basert på avansert forståelse av våre gener, hvordan de jobber sammen i grupper og hvordan kroppen vår eldes. Produktene glatter ikke bare ut det øvre hudlaget slik som de fleste produkter gjør, men går direkte på kilden til aldring. Så i tillegg til å reparere og reversere, forebygger det også! Dette betyr at man ved hjelp av naturlige ingredienser får genene til å oppføre seg som da de var unge. Våre celler deler seg hele tiden, og det gjør de med utgangspunkt i en gammel celle. Så selv om cellen er ny, tar den med seg minnet fra den gamle cellen. ageLOC «restarter» historikken slik at cellefunksjonene oppfører seg som de skal, og ikke glemmer hva de gjøre.

Nu Skin er alene om kunnskapen og rettighetene til å utvikle produkter basert på denne teknologien. Gjennom et samarbeid med LifeGen Technologies (www.lifegentech.com) og Standford Universitet har Nu Skin verdens største genbank innen aldring. Nu Skin er også de eneste i verden som har godkjente og publiserte studier innen dette området (av uavhengige forskere!). Times Magazine har skrevet mye om ageLOC.

Forbes Magazine har rangert Nu Skin som et av verdens top 10 mest solide selskap i verden, også mye basert på den innovative tilnærmingen de har til anti aldring og bruk av naturlige ingredienser. I tillegg har Det Norske Oljefondet investert mye i dette selskapet! Det er vår pensjon!

ageLOC er en hudpleieserie med rens, dagkrem, nattkrem og serum. Disse gir huden daglig input utenfra. I tillegg har Nu Skin ageLOC Galvanic SPA. Et spa-apparat som tilfører huden 5 ganger så mange ageLOC-ingredienser. Jeg skal skrive innlegg om spa-apparatet senere, men se HER for å se et innlegg vedr. omtale av apparatet. I tillegg kommer også i mars et kosttilskudd som er basert på samme teknologi, der du får påvirkningen innenfra! Se innleggene vedrørende Vitality HER, det kommer flere 😉

Se også www.ageloc.com for ytterligere informasjon.

Har du spørsmål og/eller ønsker du å lese mer utdypende informasjon om dette så kan du legge inn en kommentar under. Alle kommentarer blir lagt til godkjenning før de publiseres for de som ønsker å være anonyme.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s