Publisert

Hva er direktesalg?

Nuskin har veldig gode produkter og samtidig en sjeldent god forretningsmulighet for den som er villig til å sette seg mål og å gjøre jobben. Firmaet benytter direktesalg, og dette er forholdsvis ukjent for oss nordmenn, utrolig nok! Det er pr 2009 også et nytt stipend på BI innenfor salgsledelse! Se informasjon fra BI om dette HER.

Nu Skin Enterprises er et av verdens største selskaper innenfor direktesalg og beholder sin posisjon som internasjonal leder av nyskapende personlige pleieprodukter, kosttilskudd og teknologibaserte produkter av fantastisk kvalitet. Firmaet er godkjent av Direktesalgsforbundet, se info HER. Direktesalgsforbundet arbeider aktivt for å skape en best mulig lovgivning i Norge og å forby pyramidespill. Les mer om useriøse aktører HER.

For å forstå denne måten å jobbe på er det lurt å se presentasjonen under her (åpnes i nytt vindu). Den er på 20 minutter, men her får du en veldig bra forklaring på hvordan, hvorfor og hvem som benytter seg av denne måten! Jeg ble overrasket over hvilke firmaer som trekkes frem, og ble også litt irritert over at jeg ikke har sett logikken i dette før, selv 😉

 

Har du spørsmål og/eller ønsker du å lese mer utdypende informasjon om dette kan du legge inn en kommentar under. Alle kommentarer blir lagt til godkjenning før de publiseres for de som ønsker å være anonyme.

Reklamer

Ett svar til “Hva er direktesalg?

  1. Tilbaketråkk: Fasinerende egentlig… « Nu Skin bloggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s