Publisert

Vet du hva ditt antioksidant-nivå er?

Klikk på bildet for å komme til en meget forklarende artikkel om sanneren fra http://www.great.no. Bildet er hentet fra artikkelen!

Har du lyst å vite antioksidantnivået i kroppen din? De fleste har fått med seg at antioksidanter er et av de mest aktuelle temaene innen forebyggende helse. Dette er etter at forskning viser at nivåer av antioksidanter i kroppen har nær sammenheng med immunforsvar, livsstilsykdommer og aldringsprosesessen. Jeg skal få testet mitt nivå nå før jeg starter å teste Vitality. For 100,- kan du få målt ditt nivå av karotenoide antioksidanter i overhuden. Dette gjør Pharmanex® BioPhotonic Scanner ved å sende et ufarlig blått laserlys inn i huden i hånden din 300 ganger i løpet av tre minutter. Du kjenner absolutt ingenting og dette gir en god pekepinn på karotenoidnivået i kroppen din, som igjen er en viktig indikasjon på hvor sterkt kroppens antioksidantforsvar er. Eller litt enklere;  hvor sterk motstandskraft mot frie radikaler kroppen din har! Ved å måle huden med scanneren, måles livsstilen din i de siste 1-3 månedene og tidligere. Dette er det bare denne scanneren som gjør, normalt er å måle via blodprøver, men da måles bare nivået du har der og da.

Med Scannekort får du gratis scanning hver 3 måned. Du kan da logge inn på nettet og lese din scannerscore.

Les mer om scanneren til Pharmanex her: http://www.nuskin.com/no_NO/products/pharmanex/scanner.html

Nu Skin har fått prisen Most Innovative Company fra The American Business Award for Pharmanex® BioPhotonic Scanner! Se informasjon om dette HER. Litt hva de skriver om Nu Skin er (sitat); «The company distributes premium quality products and services through three core business opportunities- Nu Skin, Pharmanex, and Big Planet. Nu Skin grew to a billion-dollar enterprise in just 20 years (1984-2003) and is well positioned for future growth.»

Ønsker du å forbedre antioksidantnivået i kroppen er bl.a. LifePak bra! Jeg har ikke satt meg ordentlig inn i dette enda, men vil skrive om det senere. Du kan finne mer info HER foreløpig 🙂

 

Har du spørsmål og/eller ønsker du å lese mer utdypende informasjon om dette kan du legge inn en kommentar under. Alle kommentarer blir lagt til godkjenning før de publiseres for de som ønsker å være anonyme.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s