Publisert

Fakta om ageLOC Vitality

Hva er ageLOC Vitality?

– Etterhvert som vi blir eldre blir kroppen dårligere på å generere energi og vitaliteten synker ift. rynker, hårtap, grovhet i huden, pigmentering og ikke minst energitap (loss of vitality). ageLOC er en unik og patentert teknologi som kan identifisere nøyaktig hvilke gener som sammen danner en ungdomsgenklynge. ageLOC Vitality er et kosttillskudd som går på mitokondriene i cellene våre, mitokondriene er enkelt forklart cellenes batteri. Forskere har kommet frem til en unik blend av naturlige ingredienser som gjør at ungdomsgenklyngene oppfører seg som om de er unge – fordi de har fått tilført målrettet næring.

Hva hjelper Vitality mot?

– Vitality øker din vitalitet (livskraft). Den gir økt energi til muskler, hjerte og hjerne, og en ekstra bonus – økt seksuell energi.

Hvordan vil det føles når jeg tar ageLOC Vitality?

Når du tar det regelmessig vil du merke forandringer i utholdenhet og fysiske prestasjoner, økt mental skarphet og en positiv effekt på seksualdriften.

Hvordan tar jeg Vitality?

– Ta 3 kapsler 2 ganger daglig står det på boksen, men det er anbefalt å ta alle 6 om morningen, eller før 14:00. Dette fordi du får økt energi og noen opplever at det blir vanskelig å sove om kvelden dersom de tar Vitality sent på dagen. Skal tas sammen med mat og du skal ikke ta flere enn 6 kapsler pr dag! Se ellers tips jeg har skrevet tidligere, HER. En boks Vitality inneholder 180 kapsler og rekker i ca 1 måned.

Hva inneholder Vitality?

Cordyceps sinensis (Berk) Sacc Mycelia, ekstrakt fra granateble (Punica granatum) og ekstrakt fra Panax ginseng-roten. En homeopat (ikke Nu Skin) har laget en oversikt over positive virkninger av disse 3 ingrediensene. Du finner den HER.

Hva er forskjellen mellom Vitality og f.eks. energidrikker og annet supplement?

– Vitality er ikke noe du tar for å få et rask energikick. Det er utviklet for å øke og vedlikeholde en persons energinivå over tid. Energidrikker, kaffe osv gir deg en kortvarig virkning som raskt går over, Vitality hjelper deg å beholde vitaliteten/energien over lang tid. På denne måten unngår du en berg og dalbane effekt med kaffe og annet koffeininntak.

Hvor fort vil jeg merke endringer?

– De fleste merker virkningen innen 2-4 uker. Men noen bruker lenger tid. Se også tips for hvordan du kan måle virkningen HER.

Kan jeg ta andre kosttilskudd sammen Vitality?

– JA, det anbefales å ta LifePak Essentials Super A & Marine Omega da Vitality bør tas med et sunt kosthold. Sammen er LifePak® Essential Super A og Marine Omega en av de mest omfattende kosttilskuddene som finnes. Pharmanex har Marine Omega som en del av grunnlaget for optimal næring siden omega 3 fettsyrene hjelper kroppen med å absorbere de karotenoide antioksidantene i LifePak® Essential Super A og fettløselige næringsstoffer for å fremme sunnhet og velvære. Jeg skal skrive mer om disse etterhvert.

Hvem bør ta ageLOC Vitality?

–  Menn og kvinner over 18 som ønsker å støtte og opprettholde et bra, grunnleggende energinivå og leve et aktivt liv fylt med vitalitet.

Er det noen som ikke bør bruke ageLOC® Vitality?

– Rådfør deg med din lege dersom du tar antikoagulerende midler (bl.a. store doser med aspirin), diabetesmedisin, MAOhemmere, blodtrykksmedisin, immunhemmende midler eller annen medisin. Også hvis du er gravid eller ammer.

Reklamer

Ett svar til “Fakta om ageLOC Vitality

  1. Tilbaketråkk: Min erfaring med Vitality fra dag 1! | Nu Skin bloggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s