Publisert

Oslo Fashion Awards!

Det er ganske pussig at Oslo Fashion Awards sitt 20 års jubileum har mindre presse og kjentfolk (og folk generelt) på plass enn Wixen Blog Awards! Jeg trodde også det ville være mye mere «rart» å se på, men det var mindre enn 10 stk som stakk seg ut, fasinerende!

Det var dog et par designere som utmerket seg spesielt, og der er RUTH RØSSEVOLL den enestående vinneren! Hun representerer Norge på en helt unik måte, og de andre designerene kan bare gå og legge seg!

Jeg tok masse bilder, som alle andre i salen, men ædabæda, Oslo Fashion er «litt høy» på pæra, så de godkjenner ikke at du legger ut de på nett uten godkjennelse, visstnok! Jaja, hva hadde det hatt å si egentlig, blir så provosert av slikt jeg… De burde vel informert om det når de ser 1000 stykker i salen med blits? Men pliktoppfyllende som jeg er så er de nå fjernet, så får du heller se på bilder andre steder… 😉

Reklamer

3 Svar til “Oslo Fashion Awards!

 1. Kjetil Strandabø ⋅

  Det er ikke anledning til å publisere bilder fra OFAS arrangementer og visninger uten skriftlig godkjennelse.

 2. Martin B ⋅

  Legg ut bildene, hvorfor vil Oslo Fashion sjule det? de var på vård hotell med dette showet, vi har ikke fått pengene de skylder oss, så de er noen sniker!

  • Jeanette

   Sant nok! Men bildene var ikke så himla bra, så jeg gidder ikke bruke tid på det lenger, det blir jo bare reklame for de (som de ikke ønsket). Det er utrolig synd at noen kan være så arrogante som disse er. Håper det slår tilbake på de og biter dem hardt i rompa! Tror flere designere begynner å få opp øynene, jeg skal HVERTFALL IKKE anbefale det eventet på noen som helst måte, makan til amatører 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s