Publisert

Hjelp, Turbo trenger nytt hjem – haster!

Jeg og min sambo har en guttepus fra Dyrebeskyttelsen i Oslo og hjelper når vi kan de stakkarene som trenger et mellomsted noen uker frem til de får seg et godt varig hjem. Dyrebeskyttelsen hjelper alle dyr, hovedsakelig er det kattepuser som trenger hjelp, men innimellom kommer kaniner, hunder, rotter osv 🙂 Vi får innimellom mail fra Dyrebeskyttelsen med spørsmål om hjelp. Dette kom inn nå nettopp og jeg tenkte jeg skulle dele denne med dere, kanskje noen vet om noen som kunne tenke seg lille Turbo?

Turbos nåværende fosterhjem skal dessverre flytte så Turbo trenger nytt fosterhjem inntil han blir omplassert. Turbo er en stor og snill gutt som går fint sammen med små hunder og større tisper. Han er også barnevant 🙂 Han har hatt noen problemer med ørene men er blitt betydelig bedre og vi venter på svar på de siste testene for å se hvordan han nå ligger an.

Turbo er en blanding av flere forskjellige raser og ser ut som en forvokst labrador med litt innslag av mastiff… 🙂 Han var litt beskjeden i starten da han kom til oss men har nå blitt trygg og fin, og oppsøker gjerne fostermor for å få kos. Kan du hjelpe oss? Det haster… Ta kontakt med meg på hege@dooa.no hvis du kan hjelpe! Vi dekker utgifter til fôr, etc. Hvis du ikke kan selv, kanskje du kjenner noen som kan hjelpe??

Håper å høre fra noen!

Takk,
Hege
Dyrebeskyttelsen Norge avd Oslo og Akershus
Postboks 69 Nordstrand
1112 Oslo
Besøksadresse: Mosseveien 226, 1169 Oslo
Tlf: 23 13 45 45
http://www.dooa.no

Har du lyst til å stille opp for de stakkars små? Gå til www.dyrebeskyttelsen.no for mer informasjon om foreningen og dyrevern generelt. Har du mistet eller funnet et dyr? Se www.nettkatten.no eller www.dyrebar.no.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s