Om bloggen

Velkommen til min blogg! Se for deg at du går tur med en venn, plutselig opplever du noe eller kommer på noe som du forteller denne vennen. Vel, denne bloggen er min venn, jeg forteller den det jeg opplever, ler av, irriterer meg over og finner interessant å fortelle om. Om du vil lese det i tillegg er bare en ekstra bonus! Vil du kommentere attpåtil, ja det er en GAVE, takk!

Meg...

Bloggen er også mine tester, diverse notater og samling av omtaler jeg kommer over når det gjelder Nu Skin, om produktene og forretningskonseptet. Dette gjør jeg fordi jeg er ser så enormt mange negative omtaler på nett om Nu Skin, som regel på bakgrunn av fordommer og uvitenhet. Jeg hater fordommer! Desember 2010 ble jeg selv uavhengig distributør av Nu Skin. Jeg startet med et skeptisk sinn; hvorfor har jeg ikke hørt om dette før, hvis det er så fantastisk? Hva forventer Nu Skin av en distributør? Er alle de påstandene som blir sagt korrekte? Jeg vil ha fakta, og jeg vil se det svart på hvitt… ikke fra Nu Skin men fra andre… og samle det her!

Og la meg bare si det sånn; det er frem til nå ingenting jeg ikke har fått bekreftet til det positive!

Disse innleggene er passordbeskyttet og beregnet for de som arbeider i mitt team. Dersom du ønsker å vite mer og/eller ta del i dette kan du kontakte meg HER.

 

Vil du handle kan du gå til nettbutikken min: klikk her!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s